Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
         
         
         
   

ZZP

Gijs zzp!Wij van DOEN! zien een stijgende trend in de huidige dynamische personeelsmarkt. Daar waar de overheid een ontmoedigend beleid voert ten aanzien van flexwerkers heeft het geen goed antwoord op de steeds maar groeiende ZZP markt. Maar wij hebben dat wel! Wat kunnen wij voor u als ZZP’er en opdrachtgever betekenen?

De ZZP’er doet met DOEN! Personeel een aantrekkelijke stap in de richting van een royaal werkaanbod. We hebben goede connecties met veel betrouwbare opdrachtgevers in de Alblasserwaard in meerdere sectoren. Omdat DOEN! Personeel inmiddels een vertrouwd gezicht is in de Alblasserwaard profiteert u van een mooi aanbod aan projecten. We verzorgen voor de ZZP’ers de facturatie en contracten verwerking. Ook kunnen wij voordelig verzekeringen en pensioenen voor u afsluiten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw facturen standaard betaald te krijgen op 14 dagen!

Onze opdrachtgevers doen graag zaken met ons omdat we een oplossing kunnen bieden voor hun personeelsinzet en continuering van hun projecten. Daarnaast hebben wij een heel groot voordeel in juridische zin. U loopt namelijk geen enkel risico om later geconfronteerd te worden met naheffingen wanneer blijkt dat er achteraf toch een arbeidsrelatie is ontstaan. Niemand wil die onzekerheid, de opdrachtgever niet en ook de ZZP’er niet. Wij nemen dit risico volledig uit handen door gebruik te maken van een slim online platform waar we eenvoudig diensten kunnen uitwisselen tussen de opdrachtgevers en ZZP’ers. Binnen dit platform nemen wij de gehele administratieve rompslomp over, word er automatisch gefactureerd en opdrachten digitaal ondertekend. Alle zorg en risico is dus voor beide partijen helemaal verlegd naar de bemiddelaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Leo van Wijngaarden via 088-2003600.

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl