Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
         
         
         
   

Onze vakgebieden?

Je kunt nooit in alles de beste zijn. Daarom hebben wij gekozen om ons te specialiseren in een aantal vakgebieden. Inmiddels hebben wij alweer een decennium ervaring met het recruiten van personeel en het invullen van hoofdzakelijk vaste banen. Vertrouw ons uw werk toe: het is onze baan!

Techniek:
De Alblasserwaard bruist van oudsher van de technische bedrijven. Wij weten inmiddels goed de weg binnen deze deelsector. Of het nu gaat om installatie of metaalbedrijven er zijn weinig geheimen meer voor onze accountmanagers. We bemiddelen dagelijks elektromonteurs, CV monteurs, machinebouwers, lassers en ijzerwerkers.

Bouw:
Timmermannen, bouwlieden, betonwerkers of wegenbouwers. Een branche met veel dynamiek en specifieke vakkennis. In ons werkgebied werken we voor de betrouwbare aannemingsbedrijven uit het MKB en voorzien hen ieder keer weer van vast personeel. Zowel woning en utiliteitsbouw maar ook zeker in de civiele techniek.

Logistiek:
Heftruck chauffeurs, orderpickers, magazijnmedewerkers, chauffeurs en inpakkers. Wij leveren de juiste man of vrouw op de juiste plek, het liefst onderweg naar een langdurige samenwerking.

Groen:
Hoveniers, openbaar groen, tuinonderhoud, onderhoudsmedewerkers en groot groen medewerkers. Inmiddels een zelfstandige poot binnen DOEN! Personeel. Zie voor meer info: www.doen-groen.nl

Productie:
We hebben inmiddels een groot aantal relaties opgebouwd binnen de productie in zowel de food als materialen productie. We specialiseren ons nog steeds in vaste en betrouwbare krachten. Allround Productiemedewerkers, inpakkers en machine operators, wij selecteren voor u.


   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl