Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Startend verkooptalent gezocht!

Capelle aan den IJssel

Salaris : € 1800 - 2100 per maand

Categorie : Verkoop, Inkoop en Klantendienst

Tijd : Vast

Opleidingsniveau : Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ervaring : Starter

Uren per week : 40


 

Ben jij iemand die verkopen leuk vind en vind je het leuk om met klanten mee te denken en te adviseren? Of heb je feeling met het verkopen producten maar heb je nog geen ervaring? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Capellen a/d IJssel zijn wij opzoek naar een verkoopmedewerker (m/v/o) voor 40 uur per week. Het gaat om een middelgrote organisatie die zich bezig houdt met het verkopen van buitenproducten. Hierbij moet je denken aan tegels, tuinmeubelen, schuttingen en nog veel meer. 
De opdrachtgever staat bij ons bekend als een informele, betrouwbare organisatie die betrokken is bij de medewerkers met meerdere vestigingen gelegen in Zuid-Holland

Het is de bedoeling dat je maximaal 5 dagen in de week gaat werken, waarvan 2 á 3 keer in de maand op zaterdag. Dat betekend dat als je op zaterdag werkt, je een andere dag door de weeks vrij bent! Ideaal om leuke activiteiten te plannen die op zaterdag niet mogelijk zijn of waarvoor het op zaterdag te druk is. Daarbij hoef je geen koopavonden te werken en is ervaring in de verkoopbranche mooi meegenomen, maar niet vereist. Het is wel belangrijk dat je goed kunt rekenen en dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Als verkoopmedewerker vinden wij het belangrijk dat de volgende punten bij jou passen:

  • Heb jij altijd oprecht interesse en luister jij écht in jouw gesprekspartner?
  • Ben jij een doorzetter en niet voor één gat te vangen?
  • Kun jij je goed inleven in andere?
  • Ben jij een echte doorzetter en probeer jij altijd het onderste uit de kan te halen zonder de wensen van je klant uit het oog te verliezen?

Nick Collee

nick@doenpersoneel.nl

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling... Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl