Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Reachtruckmedewerker

Tiel

Salaris : Nader overeen te komen

Categorie : Transport, Opslag en Logistiek

Tijd : Vast

Opleidingsniveau : Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ervaring : Student

Uren per week : 32 - 40


Ben jij opzoek naar een nieuwe baan als reachtruckchauffeur/ -chauffeuse en wil je graag dat wij de sollicitaties van jou overnemen of jou daarin in ondersteunen? Solliciteer dan snel via deze vacature!
 
Wij hebben veel verschillende contacten in de omgeving van Tiel en helpen jou graag met het vinden van een passende werkgever, met een passend loon en passende werktijden. Wij doen vrijwel alleen opdrachten voor een langertermijn waarbij de kans groot is dat je overgenomen wordt door de opdrachtgever of waarbij je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. 
 
"Wist je dat 85% van onze werknemers met een uitzendovereenkomst binnen 8 maanden een vaste contract tekenent bij de opdrachtgever?"
 
Hoe gaan wij te werk?
Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen en te bekijken wat er bij jou past. Na dit gesprek nemen wij contact op met onze opdrachtgevers of gaan we opzoek naar een opdrachtgever die bij jouw wensen past. Op het moment dat de betreffende opdrachtgever jouw ervaring en persoonlijkheid binnen het bedrijf vindt passen, wordt er een kennismakingsgesprek met jou en de opdrachtgever ingepland. Als het gesprek van beide kanten goed is ervaren mag je aan de slag wanneer het jou uitkomt! 

Domini van der Kris

domini@doenpersoneel.nl

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling... Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl