Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Timmerman ZZP

Hardinxveld-Giessendam

Salaris : € 32,5 - 40 per uur

Categorie : Bouw

Tijd : Tijdelijk

Opleidingsniveau : MBO of gelijkwaardig

Ervaring : Ervaren (Niet Leidinggevend)

Uren per week : 40 - 40


De ZZP’er doet met DOEN! Personeel een aantrekkelijke stap in de richting van een royaal werkaanbod. We hebben goede connecties met veel betrouwbare opdrachtgevers in de Alblasserwaard in meerdere sectoren. Omdat DOEN! Personeel inmiddels een vertrouwd gezicht is in de Alblasserwaard profiteert u van een mooi aanbod aan projecten. We verzorgen voor de ZZP’ers de facturatie en contracten verwerking. Ook kunnen wij voordelig verzekeringen en pensioenen voor u afsluiten.
 
Bij ons is het ook mogelijk om uw facturen standaard betaald te krijgen elke 14 dagen!
 
Daarnaast hebben wij een heel groot voordeel in juridische zin. U loopt namelijk geen enkel risico om later geconfronteerd te worden met naheffingen wanneer blijkt dat er achteraf toch een arbeidsrelatie is ontstaan. Niemand wil die onzekerheid, de opdrachtgever niet en ook de ZZP’er niet. Wij nemen dit risico volledig uit handen door gebruik te maken van een slim online platform waar we eenvoudig diensten kunnen uitwisselen tussen de opdrachtgevers en ZZP’ers. Binnen dit platform nemen wij de gehele administratieve rompslomp over, word er automatisch gefactureerd en opdrachten digitaal ondertekend. Alle zorg en risico is dus voor beide partijen helemaal verlegd naar de bemiddelaar.
 
Meld je aan dat je beschikbaar bent of binnenkort beschikbaar komt dan maken we graag even kennis!

Gijs Recruitment

recruitment@doenpersoneel.nl

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling... Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl