Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Montage medewerker Woninginrichting

Hardinxveld-Giessendam

Salaris : € 2000 - 2500 per maand

Categorie : Bouw, Afwerking

Tijd : Vast

Opleidingsniveau : Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ervaring : Starter

Uren per week : 40


Montage medewerker Hubo Bouwmarkt

Wij zijn op zoek naar een handige en daadkrachtige persoonlijkheid die ervaring heeft in montagewerk of in staat is het vak te leren. 
 
Wat ga je doen?
De Hubo Bouwmarkt heeft een eigen full-service montagedienst waarbij veel in eigen beheer wordt uitgevoerd. Je kunt hierbij denken aan de montage van zonneschermen, rolluiken, deuren, kasten, raambekleding en vloeren. Tevens komt het voor dat je zo af en toe meewerkt in de winkel wanneer er geen montagewerk voorhanden is.
 
Wat wordt er verwacht?
Je werkt netjes en je gedraagt je representatief. Tevens ben je in staat om goede oplossingen te bieden en mee te denken met de klant. Een sterk oplossend vermogen is belangrijk.
 
Voor wie is dit werk geschikt?
Voor mensen die handig zijn aangelegd, type twee rechterhanden en die van doorpakken weten. In het bezit van rijbewijs B en woonachtig in de regio Alblasserwaard. Ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren.
 
Voor wie ga je werken?
Je gaat aan de slag voor onze klant Hubo Hardinxveld. DOEN! Personeel is exclusief betrokken bij de Werving & Selectie van een nieuwe medewerker en een eerste selectie van kandidaten zal door ons gemaakt worden.
Onze opdrachtgever is voornemens de nieuwe medewerker gedegen op te leiden en een duurzame arbeidsrelatie aan te gaan zodat het nog steeds groeiende bedrijf klaar is voor de toekomst.

Gijs Recruitment

recruitment@doenpersoneel.nl

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling... Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl