Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Hydrauliek Monteur

Werkendam

Salaris : € 2500 - 3500 per maand

Categorie : Technici, Machines en Constructies

Tijd : Vast

Opleidingsniveau : Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ervaring : Ervaren (Niet Leidinggevend)

Uren per week : 40


Heb jij ervaring in Hydraulieke systemen en wil je een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor een mooie functie bij een geronomeerd bedrijf.

 

In deze functie werk je in een gemotiveerd team en ben je een zelfstandige professional van onze service afdeling. Het betreft gevarieerd werk en je staat direct met de klant in contact. De werkzaamheden bestaan onder andere uit storing-zoeken, keuringen, reparaties en inbedrijfstellingen van hydraulische stuurmachines. Hiernaast kan je worden ingezet om aan autokranen en andere hydraulische toepassingen service te verlenen. Al deze machines zijn eigen producten en worden geheel zelf ontwikkeld en gebouwd in een moderne fabriek. Hiernaast onderhouden ze de service van andere merken. Met jouw ervaring en inzet lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van de producten in de markt en word jij het ‘visitekaartje’ van de organisatie.

WAT WE VAN JE VRAGEN…

Je kunt zelfstandig werken en hebt enkele jaren aantoonbaar relevante werkervaring met hydraulische systemen en affiniteit met elektrische besturingstechniek. Je hebt een servicegerichte instelling en beschikt zo mogelijk over kennis of ervaring met schroefas- en roersystemen. Je hebt geen ‘9 tot 5’ mentaliteit en bent indien nodig inzetbaar voor werkzaamheden in het buitenland. Je draait mee in de storingsdienst en je bent in het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te behalen.

WAT BIEDEN WIJ JOU…

Wij bieden een aangename werkomgeving en leuke werksfeer in de aantrekkelijke en dynamische scheepvaartwereld. Je krijgt een interessante baan met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Een goed salaris en eindejaarsuitkering. Afwisselend werk met veel uitdaging. Persoonlijke begeleiding en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werken in een gedreven team bij een innovatief, degelijk en solide familiebedrijf dat volop investeert in de toekomst.

Nick Collee

nick@doenpersoneel.nl

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling... Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl