Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Whatsapp  06-36215327
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

(Aankomend) Technisch Tekenaar die van diversiteit houd

Hardinxveld-Giessendam

Salaris : Nader overeen te komen

Categorie : Techniek

Tijd : Vast

Opleidingsniveau : Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ervaring : Starter

Uren per week : 40


Van een goede relatie hebben wij de opdracht gekregen een nieuwe medewerker te vinden die hen gaat helpen met het realiseren van projectmatige tekening op het gebied van allerhande metaalproductie. Ze zijn op zoek naar iemand die minstens in 2D tekent en wil ontwikkelen richting 3D. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor een aantal werkvoorbereidende handelingen en het opmaken en begeleiden van offertes. Een echte allround functie dus. Uiteraard werk je samen met een leuk team die je begeleid waar nodig, dus je staat er niet alleen voor. 
 
We zoeken iemand met een groot verantwoordelijksgevoel waarbij leeftijd en ervaring niet zozeer meetelt maar wel de instelling waarmee je aan het werk wilt.
 
Wanneer jij denkt dat deze functie binnen dit MKB bedrijf je past dan nodigen we jou van harte uit om contact met ons te zoeken. Wij zullen er op onze beurt alles aan doen om een goede onderhandeling aan te gaan en echt een mooie vaste plek te realiseren. Kom maar op!

Administratie DOEN! Personeel

administratie@doenpersoneel.nl

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling... Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl